Траурна агенция цени

Траурна агенция цени е едно от популярните търсения в Гугъл. За удобство на клиентите тук ще обобщим някои oт често срещаните ценови предложения в София и ще направим кратък коментар.

Траурна агенция цени
Траурна агенция цени. Инфографика как да се спестят разходи за погребение в САЩ, където средните цени варират между 7000 и 9000 долара. Източник: https://www.lhlic.com/consumer-resources/average-funeral-cost/

Траурна агенция цени – какви са разликите?

Когато потърсите цени на погребение в търсачките ще ви се покажат различни цени. Започваме от най-ниските. Те могат да излязат като социални погребения, крайни цени, евтини погребения цени, цени за обикновени погребения, погребение за София с включваща всичко организация. Сумите варират между 250 лв. до 500 лв. Има и междинни варианти за около 300-350 лева. Тези предложения плюс реклами от типа на „най-ниски цени“ са напълно оправдани с оглед на социалното положение в страната, но хората трябва да проучат много внимателно какво се получава срещу тези суми. Може да се окаже, че в крайна сметка ще се наложите да заплатите много повече.

Реалната ниска цена за едно достойно, но съобразено с по-ограничени финансови възможности, погребение,  e около 700-750 лева.

Предложенията за по-скъпи погребения също са много различни. Четете внимателно какво включват тези оферти. Ако нещо не Ви е ясно, не се притеснявайте да питате. Добрите траурни агенции се отличават и с това, че не се притесняват учтиво и внимателно да отговарят на въпроси. Цените обикновено варират. Горна граница практически няма. Едно отлично организирано погребение може да се направи за около 1700 лв., като в пакета да се включва опело в църква, осигуряване на безплатно ново гробно място. Трябва задължително да попитате дали става дума за реална крайна цена, без скрити такси и надценки.

При търсене в интернет гледайте отзивите за съответната траурна агенция. Сравнявайте тези отзиви с информациите на сайтовете на траурните агенции. Питайте ваши роднини и приятели за личния им опит. Четете внимателно всичко, което се включва в съответната оферта.

Автор: Капитанов

Здравейте, казвам се Иларион Капитанов и съм основател на траурна агенция Кипарис. Създадох този блог, за да помогна на хората да намерят достоверна информация за погребалните услуги, обреди и Български обичаи черпейки от своя професионален опит като собственик на погребално бюро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *