Транспорт на покойник

Kiparisbg.com осигурява транспортни услуги за покойник в България и чужбина. Репатрирането на тленни останки е сложен и труден процес, изискващ професионална техника, познаване на административните и законодателни рамки на различните държави и опит в извършването на такива услуги. На телефон 02 / 846 55 24 наш сътрудник ще ви даде подробна информация отностно нашите услуги за превоз на починал.

Репатрация На Тленни Останки В Рамките На Европа

Ако ваш близък или роднина е починал в европейска държава, наш екип ще се погрижи за репатрацията на покойника от всяка точка на континента до България. В този случай, най-доброто решение е да се използва наземен транспорт за превоз на тленните останки. Наш мобилен екип, разполагащ със специално оборудван автомобил, ще извърши пренасянето на вашия близък. Част от страните, от които извършваме тази услуга са:

 • Гърция
 • Дания
 • Испания
 • Германия
 • Италия
 • Франция
 • Холандия
 • Швеция
 • Македония
 • Норвегия
 • Австрия
 • Англия
 • Румъния
 • Финландия
 • Швейцария
 • Чехия

 

Репатрация На Покойник Извън Европа

Когато смъртта на ваш близък или роднина настъпи в държава извън Европа, ние ви предлагаме извършването на превоз на тленните останки чрез въздушен транспорт. За целта наш сътрудник се свързва с различни институции, оформя необходимите документи и получава разрешителни за пренасянето на починалия до България. Покойникът се балсамира на място и пренася в специална цинкова вана.

Доверете се на професионалните услуги за репатриране на покойник от Kiparisbg.com. С нас можете да бъдете спокойни, че всеки детайл ще бъде изпипан до съвършенство. Отдайте последна почит на починалия, а ние ще се погрижим за останалото. За повече информация се свържете с траурна агенция Кипарис 24/7 на телефон 02 / 846 55 24.

Транспортиране на покойник

Кои фактори трябва да се вземат предвид при транспортиране на покойник?

Да се извърши транспортиране на покойник е доста сложна и отговорна задача. Задача, която изисква наличието на необходимата техника, както и на опит и знания за това какво точно трябва да се прави. От надеждното транспортиране на покойника зависи съхраняването на тялото, навременното му закарване на гробищата, както и цялостната организация на самото погребение. Ето няколко фактора, които е нужно да вземете предвид при транспортиране на покойник:

Прочети още
 1. Транспортиране на покойник: Превозно средство – изборът на превозно средство за транспортиране на покойник зависи най-вече от това какви разстояния трябва да бъдат изминати. В стандартния случай транспортиране на покойник се извършва с помощта на специализиран автомобил. Ако обаче става въпрос за транспортиране на покойник до друга държава, разстоянията до която са прекалено големи, може да се наложи и използването на въздушен транспорт.
 2. Транспортиране на покойник: Условия за съхранение на тялото – когато се извършва транспортиране на покойник, трябва да се обърне специално внимание на условията, при които тялото ще бъде съхранявано. Професионалните агенции балсамират тялото и го поставят в специална цинкова вана, която да гарантира съхранението му до пристигане на гробищния парк.
 3. Транспортиране на покойник: Необходима документация – ако става въпрос за транспортиране на покойник в чужбина, е необходимо да се извадят редица документи, както и да се разрешат някои чисто административни въпроси. Сред най-важните документи в това отношение са смъртен акт, разрешителни за пренасяне и др. Въпросните документи трябва да бъдат преведени на съответния език, за да се осъществи транспортиране на покойник от една страна в друга.

Транспортиране на покойник от погребална агенция Кипарис

Кипарис е една от водещите погребални агенции в София. Тя предоставя на своите клиенти редица траурни услуги, в това число и транспортиране на покойник. Погребална агенция Кипарис може да организира транспортиране на покойник както на територията на България, така и в чужбина. Притежаваме професионалната техника, необходима за транспортиране на покойник. Освен това разполагаме с дълъг опит в бранша, както и с отлични познания за административните и законодателните рамки на различните държави. За заявка или подробна информация относно услугите ни за транспортиране на покойник, имате възможност да се свържете с наш сътрудник на телефон 02/846 55 24.

Транспортиране на покойник 1
Транспортиране на покойник

Транспортиране на покойник в рамките на Европа

В случай, че ваш близък или роднина е починал на територията на някоя европейска държава, се обърнете към погребална агенция Кипарис. Независимо за коя точка на континента става въпрос, ние ще се погрижим за транспортиране на покойника до България. Обикновено въпросното транспортиране на покойник се осъществява посредством специално оборудван автомобил. Част от страните, от които извършваме транспортиране на покойник, са: Гърция, Македония, Румъния, Германия, Франция, Италия, Испания, Швейцария, Чехия, Австрия, Англия, Холандия, Дания, Швеция, Норвегия и Финландия.

Транспортиране на покойник извън Европа

На погребална агенция Кипарис можете да се доверите и за транспортиране на покойник извън Европа. Въпросното транспортиране на покойник ще бъде извършено посредством въздушен транспорт. Сътрудник на погребална агенция Кипарис ще поеме грижата за свързването със съответните институции, от които зависи издаването на необходимите документи и разрешения за транспортиране на покойника. На място ще се извърши балсамиране на покойника, а след това той ще бъде поставен в специална цинкова вана. По този начин тялото ще бъде запазено по време на самото транспортиране на покойника и достигането до гробищата. Благодарение на професионализма и опита на погребална агенция Кипарис, можете да бъдете сигурни, че процесът по транспортиране на покойника ще мине гладко и безпроблемно.

Защо да заложите на услугите на погребална агенция Кипарис за транспортиране на покойник?

Транспортиране на покойник от Кипарис: 20 години опит в сферата на погребалните услуги – Кипарис разполага с 20 години опит в сферата на погребалните услуги, в това число и услугите по транспортиране на покойник. Опит, който ни позволява да бъдем наясно с това къде и какво трябва да се направи, за да бъдат уредени всички административни въпроси и процесът по транспортиране на покойник да се извърши максимално бързо и надеждно. Освен опит и професионализъм, в лицето на погребална агенция Кипарис ще срещнете човешко отношение и разбиране към чувствата и емоциите, през които преминавате в този толкова труден за вас момент.

Транспортиране на покойник от Кипарис: Достъпни цени – избирайки погребална агенция Кипарис, можете да разчитате също така на достъпни цени както за услугите по транспортиране на покойник, така и за всички останали траурни услуги. Ние сме наясно с особеностите на българския пазар и се стараем да предоставим оферти, които да отговорят на финансовите възможности на максимално широк кръг от хора. Цените на погребална агенция Кипарис са едни от най-ниските такива в бранша за територията на град София.

Транспортиране на покойник от Кипарис: Пълен набор от услуги – освен услугите, свързани с подготовка и транспортиране на покойник, погребална агенция Кипарис е способна да ви предостави и всички други типове траурни услуги, които са ви нужни. В това число уреждане на документите и административните въпроси по отношение на погребението, организацията на самото погребение, посрещането на гостите и кетъринг услугите за тях. Благодарение на погребална агенция Кипарис ще успеете да се справите навреме със задачите по отношение на погребението и да изпратите вашия близък човек по най-добрия и достоен начин.

Транспортиране на покойник от Кипарис: Допълнителни услуги – предлагаме и допълнителни траурни услуги, които можете да използвате при нужда. Погребална агенция Кипарис изработва разнообразие от мраморни и гранитни надгробни паметници. Възможно е те да бъдат украсени с религиозни мотиви или изящни орнаменти, в зависимост от вашите желания. Също така подготвяме траурни венци и букети по каталог, както и некролози с възможност за публикуване във водещите вестници „Труд“ и „24 часа“. Сред останалите допълнителни траурни услуги, които са налични в нашия каталог, са организация на панахиди в църква, годишна поддръжка на гробни места и т.н.

Посетете офиса на погребална агенция Кипарис за безплатна консултация или пък се свържете със служителите ни по телефон или имейл!

Кои фактори трябва да се вземат предвид при транспортиране на покойник?

Транспортиране на покойник от погребална агенция Кипарис

Транспортиране на покойник в рамките на Европа

Транспортиране на покойник извън Европа

Защо да заложите на услугите на погребална агенция Кипарис за транспортиране на покойник?