Траурна агенция

Как да изберете подходящата траурна агенция?

Загубата на близък човек е едно от най-мъчителните и трудни за преодоляване събития в живота. Събитие, което ни изпълва с болка и тъга, отнема ни силите и мотивацията за каквато и да било дейност. Най-тежко е, ако наред със скръбта, върху вас пада и отговорността за организиране на достойното изпращане на скъпия член на семейството, роднина или приятел. Удачна опция, на която бихте могли да заложите, е наемането на траурна агенция. Така всички мъчителни за вас дейности, свързани с подготвяне и транспортиране на покойника, изработване на некролози и организиране на самото погребение, ще бъдат оставени в ръцете на професионалисти. Ето няколко критерия, които ще ви помогнат да изберете подходяща траурна агенция за целта:

  1. Избор на траурна агенция: Опит – организирането на погребение е много отговорна задача, свързана с показване на необходимото уважение към покойника и достойното му изпращане от този свят. В никакъв случай не оставяйте да бъде изпълнена от хора, които не разполагат с необходимия опит, допускат грешки или имат немарливо отношение към починалите. Препоръчваме ви да заложите на траурна агенция с достатъчно богат опит в бранша. Опит, който показва от една страна, че много хора през годините й са се доверили за организиране достойното изпращане на своите близки хора, а от друга – че самата траурна агенция е наясно с чувствата и емоциите на опечалените и знае как да им помогне да изпълнят дълга си в този толкова труден момент.
  2. Избор на траурна агенция: Отношение – отношението е много важно, когато става въпрос за избор на траурна агенция. За съжаление в бранша има и компании, които не проявяват нужното уважение към болката на опечалените. Не е изключено да попаднете на служители от траурна агенция, държащи се грубо, пазарящи се за цените и извършващи други действия, които са абсолютно неприемливи при предоставяне на услуги по организиране на погребение. Съветът ни към вас е ако усетите подобно лошо отношение към себе си, да се насочите към друга траурна агенция. Последното, което ви трябва в подобен момент, е да се разправяте с некоректна траурна агенция, нямаща елементарна етика и уважение към своите клиенти.
  3. Избор на траурна агенция: Пълен набор от услуги – желателно е да се насочите към траурна агенция, способна да ви предложи пълния набор от услуги, свързани с организирането на погребение. Започвайки от подготовката на покойника, преминавайки през осигуряването на всички траурни стоки и аксесоари и стигайки до самото погребение и посрещането на гостите. Във втората част от текста ще разгледаме малко по-подробно услугите, които би трябвало да са включени в каталога на една надеждна траурна агенция.
  4. Избор на траурна агенция: Цени – качествено извършените услуги във връзка с организацията на погребение трябва да са съпроводени с все пак достъпни цени, които да са по джоба на средностатистическия потребител у нас. Добрата траурна агенция най-вероятно ще ви предложи както икономичен, така и луксозен вариант за въпросните услуги. Това е най-умелият начин за една траурна агенция да удовлетвори нуждите на всички типове клиенти и да им гарантира услуги, които действително могат да си позволят.

Траурна агенция 2

Траурна агенция – Кипарис

Конкретните услуги, които трябва да предоставя надеждната траурна агенция

Както вече отбелязахме, надеждната траурна агенция трябва да предоставя пълен набор от услуги, с които на практика да се погрижи за цялата организация около погребението и да осигури на опечалените спокойствие в този тежък момент. Сред задължителните услуги за една траурна агенция спадат уреждането на всички административни въпроси и подготовката на необходимите траурни стоки и аксесоари за погребението (ковчег, некролози, траурни ленти и т.н.), кремацията и транспортирането на покойника, посрещането на гостите и кетъринг услугите за тях. Има и редица допълнителни услуги, които клиентът би могъл да заяви от надеждната траурна агенция – изработка на паметници, некролози, траурни венци и букети.

Траурна агенция 1

Траурна агенция

Защо траурна агенция Кипарис е правилният избор?

Траурна агенция Кипарис: 20 години опит в сферата на погребалните услуги – траурна агенция Кипарис разполага с 20-годишен опит в сферата на погребалните услуги. Ние сме наясно как се организира едно погребение, така че всички необходими документи да бъдат издадени навреме, а покойникът да получи достойното изпращане, което заслужава. Доверявайки се на траурна агенция Кипарис, вие ще получите не само качествени услуги, но и професионално отношение, отговорност и коректност от страна на служителите ни.

Траурна агенция Кипарис: Спокойствие и сигурност – можете да бъдете абсолютно спокойни и сигурни, че екипът на траурна агенция Кипарис ще бъде до вас през цялото време – от уреждането на административните въпроси през подготовката на покойника до организацията на самото погребение и грижата за това необходимите традиции и ритуали да бъдат изпълнени. Основните пакети с услуги на траурна агенция Кипарис – „Погребение“, „Кремация“, „Транспорт на покойник“ и „Кетъринг“ обхващат всички аспекти от погребението и спестяват на клиента редица проблеми и усложнения в и без това трудния за него момент.

Траурна агенция Кипарис: Достъпни цени на услугите – цените на Кипарис траурна агенция София са едни от най-ниските за територията на града. Те са напълно адекватни за българския пазар и отговарят на финансовите възможности на средностатистическия потребител у нас. Постарали сме се в пакети „Икономично изпълнение“ да обединим всички необходими услуги във връзка с организацията на погребение и да ги предлагаме на своите клиенти на напълно приемливи и достъпни цени. Хората, които имат по-специфични изисквания относно погребението на техния близък, могат да разгледат и пакетите „Луксозно изпълнение“ на траурна агенция Кипарис.

Траурна агенция Кипарис: Богат набор от допълнителни услуги – и не на последно място, траурна агенция Кипарис предлага богат набор от допълнителни услуги. При нас можете да поръчате мраморни и гранитни надгробни паметници с най-различни дизайни – религиозни мотиви, изящни орнаменти и украси, и т.н. Траурна агенция Кипарис извършва също така цялостна организация на панахиди в църква, избрана от близките, изработка на експресни некролози по каталог (с възможност за публикуване във вестниците „Труд“ и „24 часа“), изработка на траурни венци и букети по каталог, както и годишна поддръжка на гробни места.

За безплатна консултация елате в офиса на траурна агенция Кипарис или се свържете с нас по телефон или имейл!

Как да изберете подходящата траурна агенция?

Конкретните услуги, които трябва да предоставя надеждната траурна агенция

Защо траурна агенция Кипарис е правилният избор?