Погребални Услуги

Погребална агенция “Кипарис” ви предлага денонощни траурни услуги, в София на достъпни цени. Ние разполагаме с екип от опитни специалисти, които са готови да осигурят съвет и подкрепа 24/7 в денонощието. Свържете се с нас на 02 / 846 55 24 и ние ще ви помогнем стъпка по стъпка, за да организирате едно достойно изпращане на вашия близък или роднина.

Услуги За Погребение, Кремация И Транспорт На Покойник

Траурна агенция “Кипарис” извършва за вас следните услуги:

Нашите опитни траурни агенти ще се погрижат за всеки един детайл на погребението от оформяне на необходимите документи, преместването на починалия, през балсамирането на тялото до полагането му в избран от вас ковчег. Ние ще ви помогнем и при избора на надгробен паметник и крайното гробно оформление.

За да се свържете с нас позвънете на денонощния ни телефон 02 / 846 55 24 и бъдете спокойни, че нашите служители ще се погрижат за всички формалности и подробности около организацията на погребение, панахида, кремация, репатрация на починал или друга погребална услуга. Ние сме на ваше разположение 24/7. Отдайте времето и вниманието си на вашите близки и приятели. За всичко останало ще се погрижат професионалистите от траурна агенция “Кипарис”.