Погребални Услуги

Погребална агенция “Кипарис” ви предлага денонощни траурни услуги, в София на достъпни цени. Ние разполагаме с екип от опитни специалисти, които са готови да осигурят съвет и подкрепа 24/7 в денонощието. Свържете се с нас на 02 / 846 55 24 и ние ще ви помогнем стъпка по стъпка, за да организирате едно достойно изпращане на вашия близък или роднина.

Услуги За Погребение, Кремация И Транспорт На Покойник

Траурна агенция “Кипарис” извършва за вас следните услуги:

Нашите опитни траурни агенти ще се погрижат за всеки един детайл на погребението от оформяне на необходимите документи, преместването на починалия, през балсамирането на тялото до полагането му в избран от вас ковчег. Ние ще ви помогнем и при избора на надгробен паметник и крайното гробно оформление.

За да се свържете с нас позвънете на денонощния ни телефон 02 / 846 55 24 и бъдете спокойни, че нашите служители ще се погрижат за всички формалности и подробности около организацията на погребение, панахида, кремация, репатрация на починал или друга погребална услуга. Ние сме на ваше разположение 24/7. Отдайте времето и вниманието си на вашите близки и приятели. За всичко останало ще се погрижат професионалистите от траурна агенция “Кипарис”.

Погребални услуги

Причини да заложите на професионални погребални услуги

Да погребете близък човек е един от най-тежките моменти, през които може да ви се наложи да преминете в живота. От една страна заради болката и скръбта, които са особено силни в първите дни след настъпването на смъртта, а от друга – заради задължението да подтиснете тези чувства и емоции, и да се заемете с организацията на самото погребение. В подобна ситуация би бил добър вариантът да заложите на професионални погребални услуги. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да направите това:

Прочети още
  1. Погребални услуги: Неспособност да се справите сами с всичко – организацията на погребение си е една доста сложна задача, която съдържа множество дейности. В това число влизат и редица админинистративни дейности, свързани с издаване на смъртен акт, запазване на гробно място, заплащане на общински такси и т.н. Твърде вероятно е предвид тежкия момент да не сте в състояние да се справите с всичко сами. Така че от голяма помощ за вас би било да заложите на професионални погребални услуги. Агенция с достатъчно голям опит в сферата на професионалните погребални услуги без никакъв проблем би извършила вместо вас необходимите дейности, за да може вашият близък да бъде изпратен от този свят по възможно най-добрия и достоен начин.
  2. Погребални услуги: Избягване на проблеми и усложнения – както вече отбелязахме, при организацията на погребение човек трябва да се занимава и с доста бюрократични въпроси. Ако не знаете какъв е редът за изваждане на дадени документи или разрешителни, процесът може да се усложни доста. Агенциите, предоставящи погребални услуги, познават отлично законодателната рамка и знаят къде и какво трябва да се направи, за да протекат нещата гладко и безпроблемно. Залагайки на професионални погребални услуги, вие ще забравите за притесненията в този аспект и ще можете да се концентрирате само и единствено върху сбогуването със своя близък.
  3. Погребални услуги: Не познавате добре традициите и ритуалите – няма нищо срамно да си признаете това. Ако досега не ви се е налагало да се занимавате с организацията на погребение, е напълно нормално да не познавате добре традициите и ритуалите свързани с въпросното траурно събитие. Като изберете професионални погребални услуги, ще бъдете сигурни, че нищо няма да бъде пропуснато и погребението ще протече точно така, както трябва и както заслужава вашият близък.
  4. Погребални услуги: Изработка на траурни стоки и аксесоари – надеждните агенции, предлагащи погребални услуги, ще са способни да ви предоставят също така най-необходимите за погребението траурни стоки и елементи. Сред тях са траурните венци и букети, некролозите, надгробните паметници и т.н. Висококачествените погребални услуги гарантират, че въпросните стоки и аксесоари не само ще бъдат изработени внимателно и прецизно, но и че ще ги получите в уговорените срокове.
Погребални услуги 1
Погребални услуги

Погребални услуги от агенция Кипарис

Кипарис е агенция с 20 години опит в сферата на професионалните погребални услуги. Ние предлагаме всякакви типове погребални услуги, от които биха могли да се нуждаят нашите клиенти. Ето конкретните оферти от каталога ни:

Погребални услуги от агенция Кипарис: Комплексна услуга „Погребение“ – в нея се съдържат на практика всички необходими погребални услуги, свързани с организацията на едно погребение. Подготовка и транспортиране на покойника, уреждане на административните въпроси, както и осигуряване на най-важните траурни стоки и артикули за самото погребение. Предлагаме въпросните погребални услуги в икономичен и луксозен вариант, като във втория са добавени някои екстри – специален ковчег масив ПДЧ, комплекти за раздаване и др.

Погребални услуги 2
Погребални услуги от Траурна агенция

Погребални услуги от агенция Кипарис: Комплексна услуга „Кремация“ - включва необходимите погребални услуги, когато е избран вариантът за кремация на покойника. Отново съответните погребални услуги са налице в икономичен и луксозен вариант. При залагане на луксозния вариант ще получите специална урна от черен гранит, комплекти за раздаване, както и ритуалчик за граждански ритуал с добавено цифрово дигитално озвучаване.

Погребални услуги от агенция Кипарис: Услуга „Транспорт на покойник“ – предлагаме също така погребални услуги, свързани с транспортиране на покойник. В състояние сме да предоставим тези погребални услуги на територията на всички държави на Европейския континент, както и за държави извън Европа.

Погребални услуги от агенция Кипарис: Услуга „Кетъринг“ – част от каталога с погребални услуги на агенция Кипарис са и професионалните кетъринг услуги за гостите на погребението. Представител на агенцията ще се погрижи за доставката и нареждането на храната и напитките, както и за почистването на помещението впоследствие.

Погребални услуги от агенция Кипарис: Допълнителни услуги – и не на последно място, агенция Кипарис предлага редица допълнителни погребални услуги. В това число изработка на надгробни паметници, подготвяне на траурни венци и букети, както и на некролози с възможност за публикуване във вестниците „Труд“ и „24 часа“.

Погребални услуги 3
Погребални услуги

Защо да изберете професионалните погребални услуги от агенция Кипарис?

Пълен спектър от услуги – както сами се убедихте, агенция Кипарис е в състояние да ви предостави пълен спектър от погребални услуги. Ние ще се погрижим за цялостната организация на погребението и ще ви улесним максимално в достойното изпращане на вашия близък.

Дълъг опит в бранша - по-горе сме посочили, че агенция Кипарис разполага с 20-годишен опит в сферата на професионалните погребални услуги. Опит, който ни помага да разбираме добре чувствата и емоциите на опечалените, както и да намираме най-правилния подход към всеки от тях. Професионализъм, отговорност, коректност, уважение и съобразяване с вашата болка – на тези неща можете да разчитате напълно, ако заложите на професионални погребални услуги от агенция Кипарис.

Достъпни цени – освен високо качество, агенция Кипарис ще ви предложи и напълно достъпни цени за избраните погребални услуги. Разглеждайки каталога ни, сами ще се убедите, че цените на нашите погребални услуги са едни от най-ниските такива за територията на град София. В допълнение, предлагаме комплексните си погребални услуги в икономичен и луксозен вариант. Което е гаранция, че от тях ще имат възможност да се възползват максимално широк кръг от хора с различни изисквания и финансови възможности.

Погребални услуги 4
Погребални услуги - Изберете нас!

За безплатна консултация посетете офиса на агенция Кипарис или се свържете с екипа ни по телефон или имейл!

Причини да заложите на професионални погребални услуги

Погребални услуги от агенция Кипарис

Защо да изберете професионалните погребални услуги от агенция Кипарис?