Надгробни Паметници

Направете своя избор на подходящ надгробен паметник, който да бди над покойника.

Погребална агенция Кипарис ви предлага разнообразие от мраморни и гранитни възпоменателни плочи.  Доверете се на Кипарис за изработка на надгробни паметници в София с най-различни форми, според желанията на нашите клиенти- с религиозни мотиви, различни орнаменти или украси. При нас ще намерите подходящ надгробен паметник или надгробна плоча за вашия роднина или близък.

Надгробни Паметници от Мрамор

 

Надгробни Паметници от Гранит

Гробни Оформления

Траурна агенция Кипарис предлага на своите клиенти близо 200 вида различни надгробни плочи и оформления.

Надгробни паметници

Избор на надгробни паметници - кои фактори трябва да вземете под внимание?

Надгробните паметници са сред най-важните траурни стоки, които би ви се наложило да поръчате при загуба на близък човек. От избора на надгробни паметници зависи цялостния изглед и атмосфера около съответния гроб – мястото, което ще посещавате периодично, за да почитате паметта на въпросния човек. Така че ви съветваме да подходите към този избор с необходимото ниво на прецизност и отговорност. Ето факторите, на които е добре да обърнете внимание при оглеждане на оферти за надгробни паметници:

Прочети още
  1. Избор на надгробни паметници: Материал – няма как да не започнем с материала, от който са направени съответните надгробни паметници. На пазара в днешно време най-търсените надгробни паметници са тези, направени от мрамор или гранит. По-надолу в текста ще научите малко повече за особеностите и характеристиките на всеки един от споменатите материали и ще можете да прецените какъв избор на надгробни паметници да направите по този критерий.
  2. Избор на надгробни паметници: Декорация – специализираните фирми, които изработват надгробни паметници, със сигурност ще ви предложат множество варианти за декорация. В това число религиозни мотиви, изящни орнаменти и най-различни други украси. Помислете кои са нещата, характерни за вашия близък човек, и с какво най-силно ще го запомните. Това ще ви насочи към отговор на въпроса надгробни паметници с каква украса биха били най-подходящи за изписване на имената му и поставяне на неговата снимка.
  3. Избор на надгробни паметници: Цена – цените на поръчваните надгробни паметници обикновено зависят от избрания материал за изработка, както и от работата, която трябва да се свърши за желаните от клиента декорации. И все пак ви препоръчваме да бъдете бдителни и да не се съгласявате с излишно раздуване на цените. Най-добрият вариант за проверка дали цената на поръчания от вас паметник е наистина изгодна би бил да я сравните с цените на други надгробни паметници на пазара със сходни характеристики. В днешно време интернет мрежата позволява бързо и лесно разглеждане на множество оферти, така че едва ли ще е проблем за вас да направите подобно сравнение.
  4. Избор на надгробни паметници: Допълнителни елементи – обикновено върху избраните дизайни надгробни паметници се изписват имената на покойника, както и датите на раждане и смърт. По желание на клиента обаче е възможно върху съответните надгробни паметници да бъдат поставени и някои допълнителни елементи. Като например любим стих на починалия или пък мисъл, която смятате, че се отнася за него и го описва в максимална степен.

Видове надгробни паметници от погребална агенция Кипарис

Кипарис е сред водещите погребални агенции в София. Ние предлагаме пълен спектър от траурни услуги, в това число и изработване на надгробни паметници. При нас можете да избирате измежду огромно разнообразие от мраморни и гранитни надгробни паметници. Ето кои са отличителните характеристики на тези два материала:

  • мрамор – мраморът е най-широко използван при направата на надгробни паметници поради своята достъпна цена. Обикновено мраморните надгробни паметници се срещат в бял и сив цвят. За тях можем да кажем, че са сравнително устойчиви, но все пак запазването им за дълъг период от време ще изисква определени грижи от ваша страна. Сред тези грижи е и редовното почистване на мраморните надгробни паметници с импрегнации и специфични почистващи препарати.
  • гранит – гранитът е луксозен материал. За да си поръчате гранитни надгробни паметници, ще трябва да платите значително по-висока цена в сравнение с тази на мраморните. В замяна на инвестираните средства обаче ще получите отлични характеристики. Гранитът се отличава с невероятна твърдост и устойчивост на атмосферни влияния. Залагайки на гранитни надгробни паметници, вие можете да бъдете напълно сигурни в съхраняването им във времето, дори и без да полагате особени грижи за тях. В допълнение, при гранитните надгробни паметници се предлага огромно разнообразие от цветове и дизайни, които биха задоволили всеки един вкус или предпочитание.
Надгробни паметници 1
Надгробни паметници

Защо да поръчате надгробни паметници от погребална агенция Кипарис?

Надгробни паметници от Кипарис: 20 години опит – Кипарис е погребална агенция с 20 години опит по отношение предоставянето на основните типове траурни услуги, в това число и изработване на надгробни паметници. Опит, който ни позволява да разбираме добре чувствата и емоциите на опечалените, както и да избираме най-правилния подход към тях в този толкова тежък момент. От екипа на погребална агенция Кипарис можете да очаквате високи дози професионализъм, коректност и отговорност, както и максимално прецизна изработка на поръчаните надгробни паметници.

Надгробни паметници от Кипарис: Достъпни цени – освен качество и прецизна изработка на съответните надгробни паметници, предлагаме на своите клиенти и достъпни цени. При това не само за услугата, свързана с направата на надгробни паметници, но и за всички останали услуги, които предлагаме. Разгледайте каталога ни и сами ще се убедите, че услугите на погребална агенция Кипарис са едни от най-ниските в бранша за територията на град София.

Надгробни паметници от Кипарис: Пълен спектър от траурни услуги – наред с изработката на надгробни паметници, в погребална агенция Кипарис можете да заявите и пълния спектър от траурни услуги, от които се нуждаете. Започвайки от подготовка и транспортиране на покойника, преминавайки през уреждане на необходимите документи и административни въпроси, и стигайки до организацията на самото погребение. Погребална агенция Кипарис ще се превърне във вашия най-добър помощник и приятел, помагайки ви да преминете през този тежък момент и да изпратите своя близък по най-достойния начин.

Надгробни паметници от Кипарис: Допълнителни услуги – погребална агенция Кипарис е в състояние да ви предостави и редица допълнителни услуги във връзка с организацията на едно погребение. Освен изработка на надгробни паметници, ние предлагаме и подготвяне на траурни венци и букети по каталог, както и на некролози, които могат да бъдат публикувани във водещите вестници „Труд“ и „24 часа“. Освен това при нас имате възможност да заявите услуги по годишна поддръжка на гробни места.

За безплатна консултация посетете офиса на погребална агенция Кипарис или пък се свържете с нас по телефон или имейл!

Избор на надгробни паметници - кои фактори трябва да вземете под внимание?

Видове надгробни паметници от погребална агенция Кипарис

Защо да поръчате надгробни паметници от погребална агенция Кипарис?