Контакти

Заповядайте в офиса ни на улица "Професор Асен Златаров" №8 в София
или се свържете с нас като се обадите на телефони:

02 / 846 55 24

0888 23 62 67

0878 23 62 67

мобилен офис 0878 46 55 24,

или ни пишете на kiparis2000@abv.bg

Също така може да се свържете с нас чрез формата за контакти по-долу на страницата.


  Вашето име *

  Вашият Email *

  Тема *

  Съобщение *

  captcha

  Погребална агенция Кипарис Оборище

  Погребална агенция Кипарис Оборище - представяне

  Погребална агенция Кипарис Оборище е сред водещите компании в сферата на траурните услуги за град София. Ние притежаваме вече 20-годишен опит в тази сфера. Опитът, който ни дава възможност да постигнем най-високото качество на услугите си и да гарантираме прецизната организация на всяко едно погребение. Погребална агенция Кипарис Оборище се отнася с уважение и разбиране към скръбта на хората, загубили свой близък, и се старае да ги улесни максимално в този толкова тежък за тях момент. Отговорност, коректност, професионализъм и добро отношение – това са нещата, които можете да очаквате, ако се доверите на услугите на погребална агенция Кипарис Оборище.

  Прочети още

  Защо квартална агенция като погребална агенция Кипарис Оборище е удачният избор?

  Когато става въпрос за избор на погребална агенция, най-удачен би бил вариантът да заложите на компания, която разполага с офис близо до вас и която познава добре квартала. Точно такава компания е погребална агенция Кипарис Оборище. Нашият офис се намира на улица „Професор Асен Златаров“ №8. Присъствието в квартала ни дава възможност да познаваме добре местата, които са свързани с цялостната организация на едно погребение – гробища, църкви, местни институции и т.н. А това е изключително голямо предимство по отношение способността да се предоставят качествени и надеждни траурни услуги. Погребална агенция Кипарис Оборище познава нуждите и изискванията на хората в района и знае какво и къде да направи, за да им помогне да изпратят своите починали близки по най-добрия възможен начин.

  Погребална агенция Кипарис Оборище - полезна информация за най-близките църкви

  За погребения на територията на район Оборище има няколко удобни местни църкви, на които могат да се провеждат опела и панихиди за почитане паметта на починалите. Това са църквите „Света София“, „Света Богородица“ и „Свети Седмочисленици“. Разбира се, ако желаете траурните церемонии в памет на вашите близки да бъдат проведени в друга църква, погребална агенция Кипарис Оборище отново ще ви съдейства във връзка с организацията.

  Кои услуги са част от каталога на погребална агенция Кипарис Оборище?

  Услуги на погребална агенция Кипарис Оборище: Комплексна услуга „Погребение“ –  погребална агенция Кипарис Оборище предлага на своите клиенти комплексна услуга „Погребение“. В нея са включени всички дейности, необходими за организацията на погребение на близък човек. От подготовката и транспортирането на покойника през уреждането на административните въпроси до самото погребение и посрещането на гостите. Тази услуга на погребална агенция Кипарис Оборище е налице в икономичен и луксозен вариант, така че да можете да направите избор в зависимост от вашите изисквания и финансови възможности.

  Услуги на погребална агенция Кипарис Оборище: Комплексна услуга „Кремация“ – вариант, който погребална агенция Кипарис Оборище предлага за клиентите, предпочитащи кремацията пред традиционното погребение. В цената на тази комплексна услуга на погребална агенция Кипарис Оборище са включени всички общински и административни такси, съхранението на тялото в хладилна камера, транспортът и урната. Комплексна услуга „Кремация“ отново може да се заяви в икономичен и луксозен вариант.

  Услуги на погребална агенция Кипарис Оборище: Услуга ‚Транспорт на покойник“ – погребална агенция Кипарис Оборище предлага също така транспортни услуги за покойник в България и чужбина. Нашият екип разполага с необходимата професионална техника, опит и познание за законодателствата на различните държави, за да извърши въпросните транспортни услуги без никакъв проблем. Можете да заявите услуга „Транспорт на покойник“ от погребална агенция Кипарис Оборище независимо дали ваш близък е починал на територията на европейска държава или пък в страна извън Европа.

  Услуги на погребална агенция Кипарис Оборище: Услуга ‚Кетъринг“ – в каталога на погребална агенция Кипарис Оборище са налице и кетъринг услуги за гостите на погребението. Представител на погребална агенция Кипарис Оборище ще се погрижи за доставката и нареждането на храната и напитките, както и за почистването на помещението впоследствие.

  Услуги на погребална агенция Кипарис Оборище: Допълнителни услуги – погребална агенция Кипарис Оборище е в състояние да предостави на своите клиенти и редица допълнителни услуги. Сред тях са изработката на надгробни паметници, подготвянето на траурни венци и букети по каталог, както и на некролози (с възможност за публикуване във вестниците „Труд“ и „24 часа“). На екипа на погребална агенция Кипарис Оборище можете да разчитате също за организиране на панихида в църква, избрана от вас, както и за годишна поддръжка на гробни места.

  Погребална агенция Кипарис Оборище 1
  Погребална агенция Кипарис Оборище

  Предимствата на погребална агенция Кипарис Оборище

  Погребална агенция Кипарис Оборище: 20 години опит – както отбелязахме в самото начало на текста, погребална агенция Кипарис Оборище разполага с 20 години опит в бранша. Този опит ни помага да се развиваме и усъвършенстваме непрекъснато, за да предоставяме на своите клиенти възможно най-качествените и надеждни траурни услуги. Доверявайки се на погребална агенция Кипарис Оборище, можете да бъдете сигурни, че ще изпратите своя близък човек от този свят по най-достойния начин.

  Погребална агенция Кипарис Оборище: Пълен спектър от услуги – погребална агенция Кипарис Оборище има възможност да ви предостави всякакви типове траурни услуги, от които се нуждаете. Комплексните ни услуги „Погребение“ и „Кремация“ са достатъчни, за да бъдат осигурени всички дейности и ритуали по изпращането на покойника. Погребална агенция Кипарис Оборище е способна да осъществи транспорт на покойник от всички европейски страни, както и от държави извън Европа. Кетъринг услугите ни пък ще ви помогнат да се погрижите подобаващо за гостите на погребението. А допълнителните услуги, предлагани от погребална агенция Кипарис Оборище, ви позволяват да поръчате различни типове траурни стоки и артикули, необходими за самото погребение.  

  Погребална агенция Кипарис Оборище: Достъпни цени – и не на последно място, погребална агенция Кипарис Оборище предлага своите услуги на съвсем достъпни за средностатистическия потребител цени. Ние сме наясно с особеностите и тенденциите на българския пазар, и се стараем да изготвяме оферти, които да отговарят на изискванията и финансовите възможности на максимално широк кръг от хора. Разгледайте каталога на погребална агенция Кипарис Оборище и сами ще се убедите, че нашите цени са едни от най-ниските в бранша за територията на град София.

  За безплатна консултация посетете нашия офис или пък се свържете с екипа ни по телефон или имейл!

  Погребална агенция Кипарис Оборище - представяне

  Защо квартална агенция като погребална агенция Кипарис Оборище е удачният избор?

  Погребална агенция Кипарис Оборище - полезна информация за най-близките църкви

  Кои услуги са част от каталога на погребална агенция Кипарис Оборище?

  Предимствата на погребална агенция Кипарис Оборище