Погребение

Организацията на погребение на близък или роднина е трудент момент, в който погребалните услуги от “Кипарис” ще свалят бремето от вашите плещи. С едно обаждане на телефон 02 / 846 55 24 вие получавате цялостна услуга, без допълнителни такси и разходи. Наш представител поема грижата за издаване и оформяне на документи и организация на погребението. При желание от ваша страна ще ви консултираме относно християнските обичаи и ритуали при погребение.

Какво Включва Нашата Комплексна Услуга Погребение?

Нашата комплексна услуга за погребение, включва всичко от административни такси и документи до транспорт с катафалка, ковчег, надгробен знак и некролози. Изпратете достойно близкия човек без да се затормозявате с формалности, документи и организация, и оставете всичко в опитните ръце на нашите погребални агенти. Наш представител в София ще бъде изцяло на ваше разположение през целия траурен процес.


Икономично изпълнение на заявка за погребение:

 • Административно обслужване и общински такси
 • Изваждане на акт за смърт
 • Оформяне на документи
 • Вписване в регистър
 • Организационна такса
 • Катафалка в гробищен парк
 • Изкопаване и зариване на ново гробно място
 • Ковчег, покров
 • Подготовка и украса на ковчег
 • 5бр. некролози
 • 10бр. траурни ленти
 • Надгробен знак
 • Съхранение в хладилна камера за 24 часа
 • Извозване от адрес или болнично заведение до хладилна камера
 • Извозване от хладилна камера до гробищен парк
 • Товаро-разтоварна дейност

Цена - 1180 лева с ДДС

при нов гроб допълнителна дървена каса /която фиксира рамките на гроба/- 90лв.

Реална крайна цена, без скрити такси и надценки!


Луксозно изпълнение на заявка за погребение

В пакета се включва опело в църква и осигуряване на безплатно ново гробно място.

 • Административни - 48лв.
 • Изкопаване гробно място /нов гроб/,  дървена каса за фиксиране рамките на гроба  - 212лв.
 • Задължителен вътрешен транспорт за гробищата ЦСГ , Малашевци и Бакърена ф-ка - 30лв.
 • Луксозна катафалка извън района на гробищен парк - 155лв.
 • Услуги и организация на агенцията:
 • Подсигуряване на агент в дома или болничното заведение; вадене на смъртен акт; заявяване на ден и час ; заявяване на гробно място; вписване на погребението в регистъра на гробищния парк; доставка ковчег и надгробен знак; подсигуряване на стоки и аксесоари; подсигуряване на свещенник или обредник; подсигуряване на агент в деня на погребението, подреждане на масата за раздаване - 195лв.
 • Подготовка ковчег - 40лв.
 • Товаро – разтоварителна дейност - 40лв.
 • Транспорт при взимане на тялото на покойника от дома или болничното заведение – 130лв.
 • Некролози – 10 бр. - 6лв.
 • Осигуряване рози, лилиум, гербер + зеленина върху пиафлора за дълготрайно съхранение на цветята - 200лв.
 • Съхранение в хладилна камера 1 ден - 35лв.
 • Обличане на покойник - 70лв.
 • Къпане на покойник - 50лв.
 • Бръснене/грим - 30лв.
 • Драпиране и аранжиране - 30лв.
 • Ковчег масив ПДЧ №8 от каталога -478лв.
 • Драперия от сатен с дъно - 120лв.
 • Кръст дървен, масивен с изписани от фолио имената на покойника -85лв.
 • Портрет с рамка формат А4 -40лв.
 • Комплекти за раздаване вариант№4 от каталога 40 човека -252лв.
 • Ритуално жито -5лв
 • Ритуална погача -7лв.
 • Свещи – комплект за опело -38лв.

Таксата за опело във всяка църква е различна и се заплаща от енориашите лично при влизане в храма преди началото на опелото.

Цена - 2296 Лева С ДДС


За погребението на ваш близък или роднина, вие може да разчитате напълно на услугите на погребална агенция “Кипарис”  в София. Свържете се с нас на 02 / 846 55 24 денонощно. Наш служител е винаги на линия, за да ви даде полезен съвет и да ви обясни процедурата. Изпратете покойника достойно ползвайки професионални погребални услуги от Кипарис.

Организация на погребение

Организация на погребение - полезни съвет

Моментите, в които трябва да изпратим наши починали близки, са най-трудните в живота. А още по-непоносима става ситуацията, ако въпреки своята болка и скръб, сте принудени и да поемете отговорността за цялостната организация на погребението. Да направиш организация на погребение е доста сложна задача, която съдържа изпълнението на редица дейности и ангажименти. Задача, която изисква от човека да овладее преминаващите в настоящия момент през него чувства и емоции, и да се погрижи за достойното изпращане на своя роднина или приятел. В следващите редове ще ви дадем няколко полезни съвета, следването на които би ви било от голяма полза при организация на погребение:

Прочети още
 1. Организация на погребение: Сбогувайте се преди погребението – съветваме ви да използвате часовете преди погребението, за да се сбогувате на спокойствие с вашия близък човек. По време на самата траурна церемония ще ви бъде доста трудно да направите това по начина, по който бихте искали. Официалната обстановка,множеството хора наоколо и притесненията относно това дали самата организация на погребението върви както трябва, вероятно ще ви попречат да изразите в пълна степен своите чувства и емоции.
 2. Организация на погребение: Не забравяйте за административните въпроси – за съжаление дори при организация на погребение е нужно човек да се занимава с куп административни въпроси. Част от тези въпроси са свързани с издаване на смъртен акт, запазване на гробно място, заплащане на съответните такси и т.н. Хубаво е още в самото начало да подредите въпросните ангажименти в подходяща последователност, защото в противен случай би се получил истински хаос.
 3. Организация на погребение: Следете разходите – ако не следите правените разходи при организация на погребение, въпросната организация може да ви излезе доста солено. Най-добрият вариант е предварително да изчислите какво количество финансови средства са нужни по отделните дейности - подготовка и транспорт на покойника, уреждане на административните въпроси, самата организация на погребението, запазването на място и посрещането на гостите. Нужно е да знаете каква ще бъде крайната сума, която ще платите за целия процес по организация на погребението.
 4. Организация на погребение: Бъдете внимателни относно списъка с гости – при организация на погребение е особено важно да обърнете внимание на списъка с гости, които ще присъстват. Не пропускайте никой, който е бил близък с починалия и би желал да присъства на траурната церемония. Няма значение дали не са се виждали от години или пък съответният човек живее в друг град или дори държава към настоящия момент. Вие сте длъжни да го уведомите по някакъв начин за кончината, а оттам нататък вече той ще си прецени дали има време или възможност да присъства на самото погребение.
 5. Организация на погребение: Потърсете информация за традициите и ритуалите – ако досега не сте се занимавали с организация на погребение, е твърде вероятно да не сте наясно с традициите и ритуалите, които трябва да се спазват по време на траурната церемония. Препоръчваме ви да потърсите информация относно въпросните традиции и ритуали, за да знаете как да изпратите вашия близък по възможно най-добрия и достоен начин.
 6. Организация на погребение: Заложете на услугите на траурна агенция – процесът по организация на погребение би могъл да се улесни доста за вас, ако заложите на услугите на траурна агенция. Подобен избор ще свали голям товар от гърба ви в и без това тежкия момент. А и надеждната траурна агенция ще е насно как трябва да протече съответната организация на погребение, така че всичко да мине гладко и безпроблемно, а необходимите традиции и ритуали да бъдат спазени.
Организация на погребение 1
Организация на погребение

Организация на погребение от траурна агенция Кипарис

Кипарис е траурна агенция, която вече 20 години предлага на българския пазар услуги, свързани с организация на погребение. Ние можем да ви предоставим всичко необходимо по отношение прецизната и изпипана организация на погребение. Започвайки от уреждане на основните административни въпроси, преминавайки през подготовката и транспортирането на покойника, и стигайки до посрещането на гостите и самата траурна церемония. Цените за организация на погребение на траурна агенция Кипарис са едни от най-ниските в бранша за територията на град София. В последната част от текста ще научите точно какви услуги по отношение организация на погребение са част от каталога на траурна агенция Кипарис. 

Организация на погребение 2
Организация на погребение от Кипарис

Какви услуги във връзка с организация на погребение предлага траурна агенция Кипарис?

Организация на погребение от Кипарис: Комплексна услуга „Погребение“ – в комплексна услуга „Погребение“ се съдържат всички необходими услуги във връзка с прецизната организация на погребение. Тя ще ви позволи да изпратите достойно своя близък, без да се затормозявате с формалности, административни и организационни въпроси. Предлагаме комплексна услуга „Погребение“ в два варианта – икономичен и луксозен. В луксозния вариант за организация на погребение са включени някои екстри, като например цветя и зеленина, както и комплекти за раздаване.

Организация на погребение от Кипарис: Услуга „Кремация“ – услугата ни „Кремация“ включва покриване на съответните такси, издаване на документи, съхранение на тялото в хладилна камера, транспорт и урна. Служителите на траурна агенция Кипарис знаят какво трябва да бъде направено, за да протекат без никакъв проблем кремацията, както и самата организация на погребението след това. Услугата отново се предлага в икономичен и луксозен вариант, като при избор на втория се осигуряват специална урна от черен гранит, комплекти за раздаване, ритуалчик за граждански ритуал с добавено цифрово дигитално озвучаване.

Организация на погребение от Кипарис: Услуга „Транспорт на покойник“ – във връзка с организация на погребение, траурна агенция Кипарис осигурява транспортни услуги за покойник в България и чужбина. Ние разполагаме с професионалната техника, опита и познанието за законодателните рамки на различните държави, за да можем да гарантираме максимално бързото и надеждно извършване на тези услуги.

Организация на погребение от Кипарис: Услуга „Кетъринг“ – професионалните кетъринг услуги винаги са от голяма помощ при организация на погребение. Представител на агенция Кипарис ще се заеме с доставката и нареждането на храната и напитките, както и с почистването на помещението впоследствие.

Организация на погребение от Кипарис: Допълнителни услуги – траурна агенция Кипарис е способна да ви предостави и редица допълнителни услуги във връзка с организация на погребение. Сред тях изработка на надгробни паметници, на траурни венци и букети, на некролози (възможност за публикуване във вестниците „Труд“ и „24 часа“), както и годишна поддръжка на гробни места.

Организация на погребение 3
Организация на погребение - Услуги

За безплатна консултация посетете офиса на траурна агенция Кипарис или се свържете с нас по телефон или имейл!

Организация на погребение - полезни съвет

Организация на погребение от траурна агенция Кипарис

Какви услуги във връзка с организация на погребение предлага траурна агенция Кипарис?