Кремация

С “Кипарис” вие сте сигурни в професионалното извършване на кремация на покойник в София. Нашите опитни траурни агенти са насреща, когато имате нужда от коректен партньор, който да се погрижи за всички детайли около кремирането на близкия човек. Обадете се на денонощния ни телефон 02 / 846 55 24 за подробна информация относно кремация или други траурни услуги предлагани от агенция Кипарис. Свържете се с нас за безплатна консултация, екипа ни е на ваше разположение и готов да ви съдейства.

Какво включва услугата кремация от “Кипарис” ?

Ние предлагаме комплексна услуга за кремиране на покойник, в която са включени всички такси, издаване на документи, съхранение на тялото в хладилна камера, транспорт и урна. Нашите опитни сътрудници знаят какво, как и къде да се направи, за да протече безпроблемно кремацията.


Икономично изпълнение на услугата "Кремация"

 • Административно обслужване
 • Общински такси
 • Изваждане на смъртен акт
 • Оформяне на документи и вписване в регистър
 • Организационна такса
 • Катафалка в гробищен парк
 • Ковчег и подготовка на ковчег
 • Кремация
 • Урна с табелка
 • 5бр. некролози
 • 10бр. траурни ленти
 • Съхранение на тленни останки в хладилна камера за 24 часа
 • Извозване от адрес или болнично заведение до хладилна камера
 • Извозване от хладилна камера до гробищен парк

Цена За Кремации : 1289 лв. с ДДС

Това е реална крайна цена за кремация без скрити такси и допълнителни плащания.

Доверете се на професионализма, коректността и опита на погребална агенция Кипарис!


Луксозно изпълнение на заявка за кремация

В услугата се включва Ритуалчик и ползване на голямата ритуална зала на Централните софийски гробища.

 • Административни - 48лв.
 • Кремиране - 480лв.
 • Урнополагане - 30лв.
 • Салон за раздаване Голям - 50лв.
 • Услуги и организация на агенцията:
 • Подсигуряване на агент в дома или болничното заведение; вадене на смъртен акт; заявяване на ден и час ; заявяване на гробно място; вписване на урнополагането в регистъра на гробищния парк; доставка ковчег и надгробен знак; подсигуряване на стоки и аксесоари; подсигуряване на свещенник или обредник;подсигуряване на агент в деня на ритуала - 195лв.
 • Подготовка ковчег - 40лв.
 • Товаро – разтоварителна дейност - 40лв.
 • Транспорт при взимане на тялото от дома или болничното заведение – 120лв.
 • Некролози – 10 бр. - 6лв.
 • Осигуряване рози, лилиум, гербер + зеленина върху пиафлора за дълготрайно съхранение на цветята - 200лв.
 • Съхранение в хладилна камера 1 ден - 35лв.
 • Обличане на покойник - 70лв.
 • Къпане на покойник - 50лв.
 • Бръснене/грим - 30лв.
 • Драпиране и аранжиране - 30лв.
 • Ковчег масив ПДЧ №8 от каталога - 478лв.
 • Драперия от сатен с дъно - 120лв.
 • Пирамида с изписани от фолио имената на покойника - 55лв.
 • Портрет с рамка формат А4 - 40лв.
 • Транспорт до мястото на ритуала - 55лв.
 • Комплекти за раздаване вариант№4 от каталога 40 човека -252лв.
 • Урна от черен гранит - 200лв
 • Урнова табела - 10лв.
 • Ритуалчик за граждански ритуал с добавено цифрово дигитално озвучаване - 52лв.

*Офертата включва всички такси и разходи по ритуала и урнополагането при съществуващ фамилен гроб или колумбарийна стена. Ако не разполагате с такива се ангажираме да Ви осигурим.

Цена - 2686 лева с ДДС


Свържете се с нас на 02 / 846 55 24 сега. Ние ще оформим необходимите документи и формалности, ще организираме транспорта на тленните останки и ще се погрижим за достойното изпращане на вашия близък в София. В този момент, последното, с което искате да се занимавате е уреждането на досадни административни процедури около кремирането на покойника. Нека ние от погребална агенция “Кипарис” се погрижим за тях.

Кремация

Същност на кремацията

По своята същност кремацията представлява изгаряне телата на покойниците в специано предвидени за целта кремационни пещи. Такива пещи в София могат да се открият в София Крематориум АД – най-стария крематориум не само в нашата страна, но и на целия Балкански полуостров. С крематориуми вече разполагат и градовете Пловдив и Варна.  За да се извърши процесът по кремация, е нужно предварително тялото да бъде поставено в ковчег. Самият процес по кремация продължава малко повече от час. След неговото завършване, костите се смилат и прахът на покойника се запечатва в урна. Кремацията е алтернатива на традиционното погребение, която се използва съвсем нерядко в днешно време.

Прочети още

Кремация - административни въпроси

Налице са някои административни въпроси, на които трябва да обърнете внимание, преди да заявите услуга по кремация. С тялото на един покойник могат да се разпореждат само най-близките му хора. За извършване на кремация е необходимо разрешение от най-близкия наследник на покойника, както и редица други документи. Ако всичко с въпросните документи е наред, тялото на починалия се приема в крематориума. Самата кремация се извърша в период от 48 часа след въпросното приемане. Впоследствие поставеният в урната прах се погребва ритуално с траурна церемония, подобна на тази при традиционните погребения.

Кремация от погребална агенция Кипарис

Кипарис е сред водещите погребални агенции в София. Тя предоставя на своите клиенти пълен спектър от траурни услуги, в това число и кремация. Залагайки на погребална агенция Кипарис, вие можете да бъдете сигурни в професионалното извършване на кремацията на вашия близък. Служителите ни разполагат с опита и познанията, за да ви помогнат да се справите  с всички детайли около самата кремация. Започвайки от разрешаването на административните въпроси и изкарването на необходимите документи и разрешителни, преминавайки през подготовката на ковчега и приемането в крематориума, и стигайки до последващото погребение, заедно със съпътстващите го традиции и ритуали. Доверете се на погребална агенция Кипарис и ще получите професионализъм, коректност и надеждност по отношение извършването на всички споменати траурни услуги.

Кремация 1
Кремация

Кремация от погребална агенция Кипарис - варианти за изпълнение

Погребална агенция Кипарис предлага два варианта за изпълнение на услугата по кремация – икономичен и луксозен. По този начин ние се стремим да отговорим на изискванията и финансовите възможности на възможно най-широк кръг от хора. В следващите редове ще научите точно какво включват икономичният и луксозният вариант на услугата ни за кремация.

Икономичен вариант за кремация от погребална агенция Кипарис

В икономичния вариант за кремация от погребална агенция Кипарис се съдържат всички необходими дейности и услуги за професионалното и прецизно извършване на процеса по кремация на покойника. Уреждат се административните въпроси – издаване на смъртен акт и оформяне на останалите документи, заплащане на съответните общински и административни такси. Служителите на погребална агенция Кипарис също така се заемат с подготовката на ковчега и приемането му в крематориума. Ще получите урна с табелка, 5 броя некролози, както и 10 броя траурни ленти. Осигурено е  съхранението на тленните останки в хладилна камера за период от 24 часа, както и съответните извозвания – от посочен от вас адрес или болнично заведение до хладилната камера и от хладилната камера до гробищния парк.

Луксозен вариант за кремация от погребална агенция Кипарис

В луксозния вариант за кремация, предлаган от погребална агенция Кипарис, се съдържат всички услуги от икономичния вариант плюс някои допълнителни екстри. Избирайки луксозен вариант за кремация, ще си подсигурите агент в дома или болничното заведение за дейностите относно заявяване на гробно място и ден и час на погребението, свещеник или обредник, както и агент в деня на ритуала. При този вариант за кремация се предоставят ковчег масив ПДЧ  №8 от нашия каталог и специална урна от черен гранит. Също така се осигуряват различни видове цветя (рози, лилиум, гербер), допълнени със зеленина върху пиафлора за дълготрайното им съхранение. В цената за луксозен вариант за кремация от погребална агенция Кипарис е включено и осигуряването на ритуалчик за граждански ритуал с добавено цифрово дигитално озвучаване.

Кремация 2
Кремация - Кипарис - 20 годишен опит

Защо да заложите на кремация от погребална агенция Кипарис?

Кремация от погребална агенция Кипарис: 20 години опит в бранша – погребална агенция Кипарис разполага с вече 20-годишен опит в предоставянето на качествени и надеждни траурни услуги. Опит, който ни позволява да сме наясно какво трябва да направим, за да преминат всички процедури, свързани с достойното изпращане на покойник, по най-добрия възможен начин. Погребална агенция Кипарис е насреща, когато имате нужда от коректен партньор за извършването на кремация или каквато й да било друга услуга по отношение организацията на погребение.

Кремация от погребална агенция Кипарис: Достъпни цени -  в допълнение към качеството, погребална агенция Кипарис ще ви предостави и достъпни цени за кремация. Ние познаваме добре българския пазар и изготвяме офертите си така че да отговорят на финансовите възможности на максимално широк кръг от хора. Разгледайте каталога ни и ще се убедите, че кремацията, както и останалите типове траурни услуги, които предлагаме, са на едни от най-ниските цени за територията на град София.

Кремация от погребална агенция Кипарис: Пълен спектър от траурни услуги – както вече отбелязахме в началото на текста, погребална агенция Кипарис предлага пълен спектър от траурни услуги. При нас можете да заявите традиционно погребение или кремация, транспорт на покойника и професионални кетъринг услуги за гостите на траурната церемония. Целта ни е да улесним долкокото е възможно опечалените в този толкова тежък за тях момент и да им помогнем да изпратят своя близък по начина, по който той заслужава.

Кремация от погребална агенция Кипарис: Допълнителни услуги – погребална агенция Кипарис е в състояние да ви предостави и редица допълнителни траурни услуги при нужда. Изработваме богата гама от мраморни и гранитни надгробни паменици, които могат да бъдат с религиозни мотиви, изящни орнаменти и други типове украси. Също така предлагаме изработка на траурни венци и букети по каталог, на некролози (с възможност за публикуване във вестниците „Труд“ и „24 часа“), както и услуги по годишна поддръжка на гробни места.

Кремация 3
Кремация - Кипарис

За безплатна консултация относно кремация или друг тип траурна услуга посетете офиса на погребална агенция Кипарис или се свържете с нас по телефон или имейл! 

Същност на кремацията

Кремация - административни въпроси

Кремация от погребална агенция Кипарис

Кремация от погребална агенция Кипарис - варианти за изпълнение

Защо да заложите на кремация от погребална агенция Кипарис?