Траурни услуги

Как да разпознаете надеждните траурни услуги?

Загубата на близък човек за съжаление често освен болка, носи и отговорност, която трябва да изпълним незабавно. Без значение от това колко тъжни и съкрушени се чувстваме, ние трябва да се заемем с организиране на достойното изпращане на съответния човек. Ако нямате сили да направите това, бихте могли да се възползвате от професионални траурни услуги. Има редица агенции в бранша, които предлагат цели каталози с такъв тип услуги. Само трябва да откриете най-подходящата сред тях, която не само ще ви предостави траурни услуги, но и въпросните траурни услуги ще бъдат качествени, надеждни и съпроводени с адекватно отношение към покойника и опечалените му роднини и приятели. Ето няколко критерия, които ще ви помогнат да разпознаете надеждните траурни услуги:

Траурни услуги - 1
Траурни услуги
  1. Пълен спектър от услуги – препоръчваме ви да се ориентирате към агенция, която е в състояние да ви предостави пълния спектър от необходими траурни услуги. В това число траурни услуги, свързани с уреждане на всички административни въпроси, подготовката и транспортирането на покойника, както и организацията на самото погребение и посрещането на гостите. Качествени са тази траурни услуги, способни да ви осигурят спокойствие и да ви помогнат да преминете през трудния за вас момент.
  2. Добро отношение – служителите на агенцията, предоставяща ви съответните траурни услуги, е нужно да се отнасят с внимание към задълженията си, както и да уважават вашата болка и скръб. Немалко са случаите, в които хора от този бранш си позволяват да повишават тон, да се пазарят за цените или като цяло да имат немарливо отношение към организацията на погребението. Ако се сблъскате с подобно нещо, ви препоръчваме веднага да се откажете от съответните траурни услуги и да потърсите по-надеждна агенция.
  3. Приемливи цени – разбира се, има си минимални нива на цените, които са необходими, за да може съответната агенция да предостави качествени траурни услуги на своите клиенти. В никакъв случай обаче не бива цените на въпросните траурни услуги да бъдат раздувани излишно, така че да станат недостъпни за средностатистическия потребител. Добра практика за избор на траурни услуги по този критерий би била сравняването на офертите на различни агенции. Надеждните агенции по-принцип предлагат икономични и луксози планове на своите траурни услуги, за да отговорят на изискванията и финансовите възможности на максимално широк кръг от хора.
  4. Прозрачност – прозрачността също е важен фактор, когато избирате траурни услуги. Определено по-голямо доверие вдъхват агенции, които имат собствен и добре поддържан сайт. Сайт с подробно описание на целия каталог от предлагани траурни услуги, пакети от услуги и техните цени. Налице трябва да са и удобни форми за контакт със съответната агенция, например по телефон или имейл.

За агенция Кипарис и предлаганите от нея траурни услуги

Агенция Кипарис вече близо 20 години предоставя на своите клиенти качествени и надеждни траурни услуги. Траурни услуги, посредством които е гарантирано изпълнението на всички необходими дейности около организацията на едно погребение. Основните ценности, на които държим в работата си, са професионализъм, отговорност, коректност и проявяване на разбиране към чувствата и емоциите на опечалените. Цените на предлаганите от агенция Кипарис траурни услуги пък са едни от най-ниските такива за територията на град София. В следващата част от текста ще научите кои точно траурни услуги влизат в каталога на агенция Кипарис.

Агенция Кипарис  – видове траурни услуги

Траурни услуги 2
Траурни услуги от Кипарис

Траурни услуги от Кипарис: Комплексна услуга ‚Погребение“ – предлага се в икономично и луксозно изпълнение. Екипът на погребална агенция Кипарис се е погрижил в икономичното изпълнение да се съдържат всички траурни услуги, които са нужни за пълната организация на погребение. В това число траурни услуги, свързани с подготовката и транспорта на покойника, уреждането на административните въпроси и грижата за това всичко да е наред по време на самото погребение. Луксозното изпълнение на комплексна услуга „Погребение“ включва и някои екстри като цветя, комплекти за раздаване и т.н.

Траурни услуги от Кипарис: Услуга ‚Кремация“ –  отново направена в икономичен и луксозен вариант. Благодарение на предлаганите от агенция Кипарис траурни услуги вие ще бъдете сигурни в професионалното извършване на кремацията на покойника. Сътрудниците ни разполагат с достатъчно солиден опит, за да знаят какво трябва да се направи, за да протече процесът без никакви проблеми. Ако изберете луксозния вариант, към предоставяните траурни услуги ще се добавят осигуряване на специална урна от черен гранит, комплекти за раздаване, както и ритуалчик за граждански ритуал с добавено цифрово дигитално озвучаване.

Траурни услуги от Кипарис: Услуга „Транспорт на покойник“ – погребална агенция Кипарис предоставя траурни услуги, свързани с транспортирането на покойник, както на територията на България, така и в чужбина. Репатрирането на тленни останки е доста сложен процес, който ние можем да извършим с необходимата прецизност поради нашата професионална техника, опит и познания за законодателството на различните държави. Ако става въпрос за транспорт на покойник в рамките на Европа, пренасянето на тленните останки ще бъде извършено от наш мобилен екип, разполагащ със специално оборудван автомобил. А в случай, че са нужни такъв тип траурни услуги извън Европа, ще бъде използван въздушен транспорт за целта.

Траурни услуги от Кипарис: Услуга „Кетъринг“ –  част от каталога с траурни услуги на погребална агенция Кипарис са и професионалните кетъринг услуги. Те ще направят организацията на погребението значително по-лесна. Представител на агенция Кипарис ще поеме грижата за доставката и нареждането на необходимите храна и напитки. Впоследствие този представител ще се погрижи също така за почистването на помещението.

Траурни услуги от Кипарис: Допълнителни траурни услуги – по ваше желание, погребална агенция Кипарис би могла да ви предостави и някои допълнителни траурни услуги. Изработваме огромно разнообразие от мраморни и гранитни надгробни паметници – с религиозни мотиви, орнаменти, украси и т.н. Освен това предлагаме траурни услуги, свързани с изработката на венци и букети, на експресни некролози (възможност за публикуване във вестниците „Труд“ и „24 часа“), както и с годишна поддръжка на гробни места.

Заповядайте в офиса на погребална агенция Кипарис за безплатна консултация или пък се свържете с нас по телефон или имейл!

Как да разпознаете надеждните траурни услуги?

За агенция Кипарис и предлаганите от нея траурни услуги

Агенция Кипарис  – видове траурни услуги

Автор: Капитанов

Здравейте, казвам се Иларион Капитанов и съм основател на траурна агенция Кипарис. Създадох този блог, за да помогна на хората да намерят достоверна информация за погребалните услуги, обреди и Български обичаи черпейки от своя професионален опит като собственик на погребално бюро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *