Погребална агенция

Защо залагането на траурна агенция е най-удачно при починал човек?

Погребална агенция 1
Погребална агенция

 Когато се сблъскате с лична трагедия и ви се налага да организирате погребението на близък човек, най-удачният вариант да се справите с тази ситуация е погребалната агенция. Надеждната траурна агенция е способна да организира погребението в съответствие с всички традиции и приети норми, както и да ви помогне да изпратите покойника по начина, по който той заслужава. В допълнение, една такава агенция ще се прави без никакъв проблем с административните и бюрократични въпроси, неизменно съпътстващи събитието. Ето малко по-подробна информация за причините, поради които използване услугите на погребално бюро си заслужава:

  1.  Помощ в тежък момент – на първо място, загубата на близък човек е изключително тежък момент, сред най-лошите такива в живота. Болката е особено силна в първите часове след смъртта и не позволява на човек да мисли адекватно, както и да се занимава с каквито и да било дейности. В такъв момент действително добрата траурна агенция би могла да ви окаже значителна подкрепа и да ви помогне да изпълните дълга си към починалия. Тя ще се заеме с организацията на погребението, докато вие все още се опитвате да възприемете случилото се и да намерите сили в себе си да продължите напред.
  2. Пълна организация – една надеждна траурна агенция би могла да ви предостави всички услуги, свързани с организацията на погребението. Започвайки от подготовката и транспорта на покойника, преминавайки през уреждането на административните въпроси и стигайки до самото погребение с всички фактори за нормалното му провеждане – място, време, гости и т.н. Организацията на погребение си е доста сложна задача, включваща множество разнообразни деййности и ангажименти. Ако не искате да допуснете грешки, които е възможно да провалят цялата организация, би било добре да се обърнете към траурна агенция.
  3. Необходимите документи – за съжаление дори за провеждането на погребение е необходимо да се изкарват редица документи, както и да се уреждат административни въпроси. Изваждане на акт за смърт, вписване в регистър, запазване на гробно място, заплащане на общински такси – това са все дейности, които са задължителни за изпълнение и вероятно ще утежнят още повече за вас часовете преди самото погребение. Препоръчваме ви да ги поверите в ръцете на агенция, за да си спестите голямо количество допълнителни проблеми и усложнения.
  4. Погребална агенция: Изработката на траурни елементи – добрата погребална агенция ще ви свърши работа и по отношение на необходимите траурни елементи за погребението. В това число надгробни паметници, траурни венци и букети, и т.н. Бързите и ефективни услуги в този аспект на една погребална агенция с опит в бранша ще улеснят значително цялостния процес по организация на погребението.
  5. Погребална агенция: Познаване на традициите – ако досега не ви се е налагало да се занимавате с организацията на погребение, едва ли знаете всички традиции и ритуали, съпътстващи това събитие. От панахидата в църквата до ритуалната погача и вареното жито с галета – на тези и още редица елементи трябва да се обърне внимание, за да се гарантира достойното изпращане на покойника. Надеждната погребална агенция ще бъде наясно с традициите и ще осигури тяхното спазване по време на погребението на вашия близък.

За погребална агенция Кипарис

Погребална агенция Кипарис разполага с 20 години опит в сферата на погребалните услуги. Опит, който ни позволява да познаваме добре чувствата и емоциите на опечалените, и да организираме погребението така че да им дадем тази толкова важна подкрепа и улеснение в тежкия момент. Погребална агенция Кипарис предоставя всички необходими услуги, свързани с организацията на едно погребение, включително и редица допълнителни такива. Освен това цените ни са едни от най-ниските за този бранш на територията на София. В следващата част от текста ще научите повече за конкретните услуги, които са част от каталога на погребална агенция Кипарис

Погребална агенция Кипарис – услугите, които предлагаме 

Погребална агенция 2
Погребална агенция – Услуги

Погребална агенция Кипарис: Комплексна услуга „Погребение“ – погребална агенция Кипарис предлага комплексна услуга „Погребение“ в икономично и луксозно изпълнение, така че да отговори на изискванията и финансовите възможности на максимално широк кръг от хора. Екипът на погребална агенция Кипарис се е погрижил в икономичното изпълнение на тази услуга да се съдържа всичко, което е нужно за организацията на погребение и достойното изпращане на починалия. Уреждане на административните такси и документи, транспорта с катафалка, подготовката на гробно място и изпълнението на съответните традиции и ритуали. В луксозното изпълнение погребална агенция Кипарис добавя и някои екстри, като например осигуряване на луксозна катафалка, цветя и зеленина, комплекти за раздаване и т.н.

Траурна агенция Кипарис: Услуга „Кремация“ – тази услуга на „Кипарис“ отново е налице в икономичен и луксозен вариант. Съдържа уреждане на всички такси и документи, съхранение на тялото в хладилна камера, транспорт и урна. При луксозния вариант урната е от черен масив, а ковчегът – тип масив ПДЧ №8 от каталога ни. Опитните служители на траурна агенция Кипарис са наясно какво, къде и как трябва да се направи, за да протече безпроблемно кремацията.

Погребална агенция Кипарис: Услуга „Транспорт на покойник“ – траурна агенция Кипарис осигурява транспортни услуги за покойник в България и чужбина. Ние разполагаме с професионалната техника, познанието за адиминистративните и законодателните рамки на различните страни, както и опита в извършването на такива услуги. Характеристики, които позволяват на екипа на  „Кипарис“ да извърши тази услуга максимално професионално и да спести на клиента редица усложнения и главоболия.

Траурна агенция Кипарис: Услуга‚ Кетъринг“ – „Кипарис“ предлага също така професионални кетъринг услуги, които са необходими във връзка с организацията на погребението и посрещането на всички гости. Представител на агенция Кипарис ще се заеме с доставката и нареждането на храната и напитките, а след края на погребението ще се погрижим и за почистването на съответното помещение.

Погребална агенция Кипарис: Допълнителни услуги – можете да разчитате на „Кипарис“ и за предоставянето на редица допълнителни услуги във връзка с организацията на погребението. В това число изработване на мраморни или гранитни надгробни паметници, подготвяне на траурни венци и букети по каталог, изработка на експресни некролози (с възможност за публикуване във вестник „Труд“ или „24 часа“), годишна поддръжка на гробни места.

За безплатна консултация посетете офиса на агенцията или се свържете с екипа ни по телефон или имейл!

Защо залагането на погребална агенция е най-удачно при починал човек?

За погребална агенция Кипарис

Погребална агенция Кипарис – услугите, които предлагаме

Автор: Капитанов

Здравейте, казвам се Иларион Капитанов и съм основател на траурна агенция Кипарис. Създадох този блог, за да помогна на хората да намерят достоверна информация за погребалните услуги, обреди и Български обичаи черпейки от своя професионален опит като собственик на погребално бюро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *